szechenyi_2020

Mikor érdemes reumatológushoz fordulni?

 

A reumatológus a gerinc, a csontos, a porcok, az ízületek és az inak kezelésével foglalkozik. Amennyiben mozgásszervi gyulladást, kopásos megbetegedést (csontritkulást) tapasztal, a reumatológus segíthet. Olyan estekben érdemes szakember segítségét kérni, amikor a tünetek hosszabb idő óta tartanak, netán akadályozzák a mozgást, valamint fájdalommal, merevséggel vagy zsibbadással járnak. Gerincfájdalmaknál, több hete tartó ízületi merevségnél vagy fájdalomnál, illetve derék -és hátfájdalmaknál is a reumatológus felé kell venni az irányt. Csontritkulás és ízületi kopásos problémák esetén is segíthet a szakorvos.
Reumatológusaink az első konzultáció során feltárják az előzményeket, eddigi betegségeit és a családi kórtörténetet. Szükség esetén szakorvosaink más orvosokkal is konzultálnak.
A szakorvosi vizsgálat után állítjuk fel a diagnózist és összeállítjuk egyénre szabott terápiáját.  Reumatológusunknál injekciós kollagénterápia is elérhető, amely hosszútávú tünetmentességet garantálkopásos problémák esetén.

A Clinexpertben több szakterület orvosai dolgoznak, így, ha arra van szükség, egy helyen, közösen dolgozhatjuk ki a további vizsgálati tervet és a kezelést. A reumatológus szakorvos mellett fizioterapeuta is elérhető.

Szolgáltatásaink

Reumatológiai Első vizit

Krónikus fájdalom egyéni terápia (4 alkalom)

Laborvizsgálati mintavétel

Reumatológiai Kontroll

Fontosnak tartjuk

Hazavisszük a beavatkozás után

Hozzuk, visszük

A konzultációtól a megoldásig fogjuk a kezét

Végigkísérjük

Tapasztalt, barátságos szakemberek segítik gyógyulását

Jó kezekben van

Coronavírus információk

Járóbeteg rendelésre vonatkozó protokoll

FIGYELEM

2020. május 4-től újraindult a gasztroenterológiai részleg

Felhívás

Ár jegyzék módosítás

Árak orvosonként


Dr. Simoncsics Eszter

Reumatológus szakorvos
alarm Szerda: 9:00 - 12:30
add IDŐPONTFOGLALÁS
Reumatológiai Első vizit 20000 Ft
Reumatológiai Kontroll 15000 Ft
Krónikus fájdalom egyéni terápia (4 alkalom) 45000 Ft