szechenyi_2020

RÓLUNK

Rólunk - Kik vagyunk?


Óbuda egészségcentruma


A Clinexpert Kft. 2004-ben alakult, és a kezdetekben egy magas színvonalú, magán klinikai kutatási központként működött. Hazánkban a Clinexpert a második, egészen a mai napig teljesen magyar tulajdonban lévő magán egészségügyi intézmény. Folyamatosan arra törekszünk, hogy elérhető, profi és emberarcú egészségügyi ellátást biztosítsunk Óbuda és vonzáskörzete számára.


Orvoscsapatunk kizárólag olyan szakemberekből áll, akik magasan képzettek, és kiváló szaktudásukat, valamint kutatási tevékenységüket a legmagasabb szinten gyakorolják. Hisszük, hogy a gyógyulás nem várhat, ezért teszünk meg mindent azért, hogy betegeinket a leghatékonyabban, leggyorsabban és legkíméletesebben kísérjük végig a gyógyuláshoz vezető úton.

Új terápiák

A Clinexpertnél több mint egy évtizede végzünk klinikai vizsgálatokat gasztroenterológiai, belgyógyászati, diabetológiai, neurológiai, pszichiátriai, reumatológiai, pulmonológiai és kardiológiai szakterületeken. A klinikai vizsgálatokkal lehetőséget biztosítunk a pácienseknek arra, hogy ingyenesen juthassanak olyan új terápiákhoz, amely csak évekkel később kerülnek majd forgalomba. Így a kutatásokban résztvevő pácienseknek olyan készítményekhez van hozzáférésük, amelyek mások számára nem elérhetők és számukra új kezelési lehetőséget biztosítanak. Innovatív kutatási programjaink szigorú nemzetközi szabályok szerint zajlanak, ezért minden klinikai vizsgálat maximálisan biztonságos. 

A résztvevő betegek tehát professzionális körülmények között juthatnak hozzá a legfejlettebb hatóanyagokhoz, így kerülve egyre közelebb a gyógyuláshoz. 

A klinikai vizsgálatban való részvétel során a szakorvosi ellátás és a gyógyszer teljesen ingyenes, így a részvétellel a kutatás alatt térítésmentesen jut hozzá magánrendelési szintű ellátáshoz a legteljesebb diagnosztikai szolgáltatások biztosítása mellett.

Tekintse meg aktuális klinikai vizsgálatainkat a Blog rovatunkban!

Felszereltség

Rendelő intézetünk az elérhető legmodernebb eszközökkel rendelkezik. 

Rólunk - Történet

Óbuda egészségcentruma

A Clinexpert Kft. 2004-ben alakult, és a kezdetekben egy magas színvonalú, magán klinikai kutatási központként működött. Hazánkban a Clinexpert a második, egészen a mai napig teljesen magyar tulajdonban lévő magán egészségügyi intézmény. Folyamatosan arra törekszünk, hogy elérhető, profi és emberarcú egészségügyi ellátást biztosítsunk Óbuda és vonzáskörzete számára. 
Orvoscsapatunk kizárólag olyan szakemberekből áll, akik magasan képzettek, és kiváló szaktudásukat, valamint kutatási tevékenységüket a legmagasabb szinten gyakorolják. 
Hisszük, hogy a gyógyulás nem várhat, ezért teszünk meg mindent azért, hogy betegeinket a leghatékonyabban, leggyorsabban és legkíméletesebben kísérjük végig a gyógyuláshoz vezető úton