Mikor segíthet a pszichológus?


A pszichológia a lélek tudománya, az érzelmekre, valamint a mentális és lelki folyamatokra koncentrál. Amennyiben közérzete huzamosabb ideje rossz, nyomottnak érzi magát, vagy különösebb orvosi indok nélküli testi tüneteket észlel, érdemes pszichológushoz fordulnia.  Bátran felkeresheti a pszichológust abban az esetben is, ha életvezetési tanácsra van szüksége.
Akkor is érdemes felkeresnie egy szakembert, ha szorong, levert, depressziós, nehezen alakít ki kapcsolatokat, alvászavarokkal küzd, evési és/vagy testsúly problémái vannak, nehezen felel meg a kihívásoknak, vagy csak hosszabb ideje általános rossz közérzetet tapasztal.
Fontos megjegyezni, hogy a pszichológus orvosi diplomával nem rendelkezik, így gyógyszert sem ír fel. A kezelések megtervezését általában különböző feltáró módszerekkel érjük el, és a mélyen gyökerező problémákra keresünk megoldást beszélgetések, pszichoterápia, esetleg autogén tréning segítségével. Az esetek többségében, ha nincs komolyabb baj, a rendszeres terápia rávezetheti a pácienseket a lelki problémák megoldására.
A Clinexpert pszichológusaiban nyugodtan megbízhat. Célunk, hogy önnel együtt dolgozva pozitív változásokat indítsunk el, hogy újra teljes, gondtalan életet élhessen. 

Szolgáltatásaink

50 perces konzultáció

Fontosnak tartjuk

Hazavisszük a beavatkozás után

Hozzuk, visszük

A konzultációtól a megoldásig fogjuk a kezét

Végigkísérjük

Tapasztalt, barátságos szakemberek segítik gyógyulását

Jó kezekben van

Coronavírus információk

Járóbeteg rendelésre vonatkozó protokoll

FIGYELEM

2020. május 4-től újraindult a gasztroenterológiai részleg

Felhívás

Ár jegyzék módosítás

Árak orvosonként


Császár Adrienn

Pszichológus
alarm Hétfő:9:00 - 13:00; Kedd:9:00 - 12:00; Szerda:16:00 - 20:00; Szombat:10:00 - 14:00
add IDŐPONTFOGLALÁS
50 perces konzultáció 9000 Ft