szechenyi_2020

Mikor forduljunk pszichiáterhez?


Míg a többi orvos a test, addig a pszichiáter a lélek, a viselkedés és az emberi psziché gyógyításával foglalkozik és holisztikus felfogással gyógyítja a különböző pszichiátriai problémákat. A diagnózis megállapítása után elkészíti a szakvéleményt, majd megtervezi a terápiát, amelynek szerves része lehet a pszichoterápia, tehát a rendszeres, személyes beszélgetés, valamint a problémák természetétől és súlyosságától függően a gyógyszeres kezelés is szerepelhet.
 Mivel a pszichiáter orvos, így könnyen felismeri, ha a pszichés és mentális problémák mögött esetleg testi zavarok vagy betegségek rejtőzhetnek. Érdemes pszichiáter szakorvos segítségét kérni, amennyiben tartós és erős depresszió, erős szorongás, pánikbetegség, kényszerbetegség, fóbiák vagy pszichoszomatikus kórképek állnak fenn.
A főbb diagnózisok közé tartoznak a hangulatzavarok, a viselkedészavarok, az elmezavarok, a kényszerbetegségek, a személyiségzavarok, az addiktológiához tartozó súlyos szenvedélybetegségek, valamint az evés – és testképzavarok.
Pszichiátereink mindannyian kiemelkedő és elismert szakemberek, így nyugodtan bízhat szaktudásukban és diszkréciójukban. 

Szolgáltatásaink

50 perces terápiás óra

20 perces gyógyszeres terápiás kontroll

50 perces Pszichiátriai konzultáció

Fontosnak tartjuk

Hazavisszük a beavatkozás után

Hozzuk, visszük

A konzultációtól a megoldásig fogjuk a kezét

Végigkísérjük

Tapasztalt, barátságos szakemberek segítik gyógyulását

Jó kezekben van

Coronavírus információk

Járóbeteg rendelésre vonatkozó protokoll

FIGYELEM

2020. május 4-től újraindult a gasztroenterológiai részleg

Felhívás

Ár jegyzék módosítás

Árak orvosonként


Dr. Bajtsi Miklós

Pszichiáter
alarm Csütörtök 9:00 - 20:00
add IDŐPONTFOGLALÁS
50 perces terápiás óra 20000 Ft
20 perces gyógyszeres terápiás kontroll 14000 Ft