szechenyi_2020

Dr. Meilinger-Dobra Mónika

Fül-Orr-Gégészet

alarm Rendelő nyitvatartási ideje: Hétfő-Péntek: mindennap délelőtt és délután;Szombat: délelőtt és délután

Bemutatkozás

Az általános fül-orr-gégészeti problémák diagnosztizálása és kezelése mellett pajzsmirigy-, garat-, gége-, szájüregi és bőrtumoros betegeket is fogadok, kezelek. Ismereteimet minden területen szakmai továbbképzésekkel igyekszem naprakészen tartani.

Orvosi hitvallás

Mindennél fontosabbnak tartom, hogy munkámat betegközpontúan végezzem. A betegvizsgálat során fontosnak tartom az alapos, mindamellett empatikus tájékoztatást a vizsgálattal, a betegséggel, illetve a várható kezelésekkel kapcsolatban.

Tanulmányok

2012-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Még 2012-ben elhelyezkedtem az Országos Onkológiai Intézet Fej-Nyak Sebészeti Osztályán. Szakmai érdeklődésem középpontjában a fej-nyak sebészeti kórképek, a pajzsmirigy-, szájüregi-, algarat-, gégedaganatok, illetve a fej-nyaki régió bőrtumorai állnak. Emellett a klasszikus gyermek és felnőtt fül-orr-gégészeti kórképek ellátásában is részt veszek, ezirányú ismereteimet is igyekszem szakmai továbbképzésekkel naprakészen tartani.

Árak

alarm Rendelő nyitvatartási ideje: Hétfő-Péntek: mindennap délelőtt és délután;Szombat: délelőtt és délután
add IDŐPONTFOGLALÁS
MOST AKCIÓS ÁRON! Gyermek fül-orr-gégészeti vizsgálat 29500 Ft
MOST AKCIÓS ÁRON! Felnőtt fül-orr-gégészeti vizsgálat 29500 Ft
MOST AKCIÓS ÁRON! Gyermek vagy felnőtt fül-orr-gégészeti vizsgálat egy hónapon belüli kontroll (ugyanazzal a problémával) 23000 Ft