szechenyi_2020

Dr. Szabó Judit Petra

Fül-Orr-Gégészet

alarm Rendelő nyitvatartási ideje: Hétfő-Péntek: mindennap délelőtt és délután;Szombat: délelőtt és délután

Bemutatkozás

Felnőttekkel és gyermek páciensekkel egyaránt foglalkozom. A kölcsönös bizalom kialakítására törekszem, ami nemcsak a diagnózist, hanem a gyógyítást is segíti. Ha szükséges, más orvosokkal - bőrgyógyászokkal, neurológusokkal vagy szemészekkel - konzultálok annak érdekében, hogy a páciens személyére szabott terápia szülessen.

Orvosi hitvallás

Munkám során arra törekszem, hogy az emberekkel kialakított bizalmas légkör mellett maximális precizitással lássam el a feladatomat, a diagnózist pedig érthető módon és kellő alapossággal ismertessem a beteggel, ami tapasztalataim szerint hozzájárul a mielőbbi gyógyuláshoz. Lényeges számomra az alaposság, az érthető és szemléletes tájékoztatás, valamint a szükséges javaslatok, gyógymódok ismertetése, megértetése.

Tanulmányok

A Semmelweis Egyetemen végeztem 2004-ben általános orvosként, 2013-ban tettem szakvizsgát fül-orr-gégegyógyászatból. Ezt követően a Szent Imre Kórház és a Péterfy Sándor Utcai Kórház Fül-Orr-Gégészeti Osztályán, majd a VII. és a XI. kerületi szakrendelőkben dolgoztam.

Árak

alarm Rendelő nyitvatartási ideje: Hétfő-Péntek: mindennap délelőtt és délután;Szombat: délelőtt és délután
add IDŐPONTFOGLALÁS
MOST AKCIÓS ÁRON! Gyermek fül-orr-gégészeti vizsgálat 29500 Ft
MOST AKCIÓS ÁRON! Felnőtt fül-orr-gégészeti vizsgálat 29500 Ft
MOST AKCIÓS ÁRON! Gyermek vagy felnőtt fül-orr-gégészeti vizsgálat egy hónapon belüli kontroll (ugyanazzal a problémával) 23000 Ft