szechenyi_2020

Dr. Kövi Zsuzsanna

Pszichológia

alarm Rendelési idő: Bejelentkezés alapján

Bemutatkozás

Pszichológusként egészségpszichológiai szemléletet követek, azaz pszichés betegségek diagnosztizálása helyett az egyedi mintázatokat és lehetőségeket feltárva segítem a hozzám fordulókat a testi-lelki egészségük helyreállításában és kapcsolati rendszereik harmonizálásában.

Orvosi hitvallás

Hiszem, hogy a lelki egészség, a testi-lelki egyensúly, az egymást építő kapcsolatok, az önmegvalósítás, a harmonikus élet kialakítása iránti igény minden emberben benne van, de minden embernek rá kell találnia a saját útjára. Direkt tanácsok helyett a saját, egyedi út és megoldási potenciálok feltárásában segítek, és abban, hogy mindenki egy tisztább szemüvegen keresztül tudjon saját magára, életére, ismétlődő mintázataira rátekinteni. A pszichológiai önismereti munka sokszor fájdalmas, de hiszem, hogy a fájdalommal való szembenézés igazán mélyreható fejlődési erőt is rejt magában.

Tanulmányok

2004-ben végeztem a Eötvös Loránd Tudomány Egyetem Pszichológia szakán, majd 2013- ban pszichológiai doktori iskolában doktori fokozatot szereztem. NLP (hipnoterápia alapú neurolingvisztikai programozás) és komplex művészetterápiás módszerekben képződtem. A tanácsadói munka mellett pszichológusok és mentálhigiénés hallgatók képzésében veszek részt a Károli Gáspár Református Egyetemen 2010 óta, ahol jelenleg a pszichológiai továbbképző központot vezetem.

Árak

alarm Rendelési idő: Bejelentkezés alapján
add IDŐPONTFOGLALÁS
45 perces Pszichológiai tanácsadás 15000 Ft
90 perces Pszichológiai tanácsadás 25000 Ft