szechenyi_2020

Dr. Mihály Éva

Diabetológus, Belgyógyász főorvos

alarm Rendelési idő: Kedd: 9:00 - 12:00

Bemutatkozás

A diabéteszes pácienssel történő hosszútávú sikeres együttműködés alapját a türelmet igénylő betegoktatásban/edukációban látom. Mindig hangsúlyozom, az ismeretek elsajátításával, az életmódi szabályok betartásával szövődménymentes hosszú és jó életminőség biztosítható. Ezért is tartom fontosnak, hogy aktív előadója legyek több diabétesz klubnak. Nem a betegséget, hanem a beteget szükséges gondozni, igyekezni útmutatást adni az első kétségbe eséstől a betegség elfogadásán át, az önmenedzselés optimális képességének megszerzéséig. A munkám során tehát az empátia és odafigyelés kiemelt szempont, mely nem nélkülözheti a naprakész szakmai tudást, precizitást és tapasztalatot.

Orvosi hitvallás

Nem a cukorbetegséget tartom karban, hanem a cukorbeteget partnerként kezelve igyekszem segíteni a betegség kezdetétől, az első kétségbe eséstől az elfogadásig, az önkezelés és menedzselés optimális képességének megszerzéséhez. Szükségesnek tartom tudatosítani: az ismeretek elsajátításával, a szabályok betartásával jó életminőség biztosítható. A munkám során fontos az empátia és odafigyelés, precizitás, a naprakész szakmai tudás és a tapasztalat.

Tanulmányok

1993-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán. 1993-2011 között az Országos Korányi TBC és Pulmonológiai Intézet I., XIV., IV. Tüdőosztályán és X. Belgyógyászati Osztályán dolgoztam, ahol a fekvőbeteg osztályon végzett munka mellett a járóbeteg szakrendelésen az ambuláns betegek ellátásában is tapasztalatot szereztem. 1997-ben tüdőgyógyászatból, 2007-ben belgyógyászatból szakvizsgáztam, 2011-ben a Magyar Diabetes Társaság által minősített diabetológiai licenszvizsgát tettem. 2004 óta foglalkozom aktívan cukorbetegek kezelésével és gondozásával. 2011 óta a Dél-Budai Egészségügyi Szolgálat Diabetológiai Ambulanciáját vezetem, 2015 óta föorvosként. Számos alkalommal volt lehetőségem részt venni klinikai gyógyszervizsgálatokban , melyhez 1998-ban, 2008-ban, majd 2015-ben GCP vizsgát tettem. 2014-ben csatlakoztam a Clinexpert csapatához, ahol a magánbeteg szakellátás mellett klinikai-farmakológiai gyógyszervizsgálatokban is részt vállalok diabetológiai körben.

Árak

alarm Rendelési idő: Kedd: 9:00 - 12:00
add IDŐPONTFOGLALÁS
Kalibrált hangvilla vizsgálat 6000 Ft
Diabetológiai Konzultáció + Dietetikus oktatás 26000 Ft
EKG vizsgálat 6000 Ft
Szakorvosi javaslat 3000 Ft
Hemoglibin A1c mérés 3000 Ft