Császár Adrienn

Pszichológus

alarm Rendelési idő: Hétfő:9:00 - 13:00; Kedd:9:00 - 12:00; Szerda:16:00 - 20:00; Szombat:10:00 - 14:00

Bemutatkozás

Klinikus pszichológusként már hosszú ideje pszichoterápiás munkát végzek. Kialakult egy szemléletem, amellyel meg tudom közelíteni a pszichés problémákkal küzdő embert. Ez a test-lélek-szellem hármasságában való gondolkodás: mélységet, morált, távlatokat ad a pszichoterápiás munkának. Ez a szemlélet az embert a természet szerves részeként tekinti, mely törvények mentén életünk és gyógyulásunk is haladhat. A testi és pszichikus betegségek szoros összefüggését valljuk, ezért egységben való kezelését tartjuk járható útnak. Elsődleges az oki diagnózis felállítása mert ez teremti meg az irányt a megfelelő terápiás út kidolgozásához. Minden esetben szükség van a gyógyulni kívánó ember, együttműködő részvételére és akaratára. Gyermekeknél a fejlődéssel kapcsolatos krízísek, vagy életkori sajátosságok feltárását és támogató- és játékterápiával való kezelését látom fontosnak. Minden esetben természetesen a szülőkkel szorosan együttműködve.

Orvosi hitvallás

Tanulmányok

Az alapdiplomámat 1979.-ben szereztem pszichológia szakon. 1985 és 1999-ben szereztem a felnőtt- illetve gyermekklinikai szakvizsgám a SOTE Orvostovábbképző Intézetében. Hosszú ideig dolgoztam a SOTE Orthophediai Klinikán ahol nagy tapasztalatot szerezhettem a testi betegségek pszichikus hátteréről. Az Újpesti Gyermekszakrendelőben is több mint egy évtizede pszichoterápiás munkát végzek. Szakértőként a Gödöllői Waldorf Iskolában is sok éven keresztül jelen voltam. Emellett mindig működtem magánpraxisban.

Publikációk

Tisztelt Embertársaim! A közelmúltban kialakult események és rendelkezések miatt jelenleg nem tudunk személyes kapcsolatot teremteni. Ez az egészségünk megtartását szolgálja. Azonban a jelen helyzetben is rendelkezésére állok mindenkinek, aki segítséget, életvezetési tanácsot kér, akár gyermekei akár saját maga számára, az elektronikus rendszer segítségével Skype-on. Hittel és bizalommal lelki egyensúlyunk megtartásáért. Várom jelentkezésüket hétfőtől péntekig! Időpont egyeztetés minden délelőtt 12 óráig az alábbi elérhetőségeimen: hyperion.adrienne@gmail.com; psychikus@gmail.com vagy Messengerben is küldhetnek üzenetet. A Skype konzultációra délután 16 órától este 20 óráig lehet számítani. Skype címem: adrienne.hyperion Köszönöm megértésüket és türelmüket! Császár Andienne klinikai szakpszichológus

Árak

alarm Rendelési idő: Hétfő:9:00 - 13:00; Kedd:9:00 - 12:00; Szerda:16:00 - 20:00; Szombat:10:00 - 14:00
add IDŐPONTFOGLALÁS
50 perces konzultáció 9000 Ft