Rendelőnk a korlátozások alatt is nyitva tart, extra biztonsági készültség mellett várjuk pácienseinket

Szerző: Clinexpert + Olvasási idő: 5 perc

Kedves Páciensek!

Reflektálva a COVID járvány második hulláma okozta egészségügyi ellátás nehézségeire, illetve értékelve a Clinexpert rendelőjében foganatosított, COVID 19 vírus elleni, legmagasabb szintű biztonsági intézkedéseket, szeretném jelezni, hogy továbbra is folytatjuk a gasztroenterológiai szűréseket, valamint elvégezzük a tüneteket okozó panaszok kivizsgálását is. 

Az egészségbiztonsági intézkedések mellett, a gastro- és colonoscopos beavatkozásokat közvetlenül megelőzve, kérésre, vagy gyanú esetén magas minőségű, az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségyügyi Intézet (www.https://ogyei.gov.hu/) által támogatott COVID 19 gyorstesztet végzünk, melynek egyértelmű negatív eredménye esetén végezzük el a vizsgálatokat. 

A vizsgálatokat továbbra is altatásban végezzük.  

Továbbra is fontos, hogy alábbi hasznos tanácsokat figyelembe véve jelentkezzenek be rendelésemre:

· Időpont foglaláskor a vírushelyzettel kapcsolatos előszűrő kérdéseket teszünk fel Önnek, kérjük, ezekre a kérdésekre készüljön fel!

· Amennyiben COVID 19 gyorsteszt elvégzését igényli, a vizsgálati időpont előtt 30 perccel érkezzen. 

· Kérem, ha kísérővel érkezik, csak Ön jöjjön be a rendelőnkbe, kísérőjének kinti várakozási lehetőséget biztosítunk. A Clinexpert saját autós hozunk-viszünk szolgáltatásának igénybevételére kapacitások függvényében van lehetőség, csapatunk elhozza és haza is viszi Önt.

· Kérem, figyeljen arra, hogy érkezéskor a fertőtlenítős lábtörlő és a kihelyezett kézfertőtlenítő használata, valamint testhőmérséklet mérés kötelező!

· Kérem, minden esetben szájmaszkban érkezzen, ennek használata kötelező! (amennyiben nincsen szájmaszkja a Clinexpert biztosít Önnek a rendelőben)

· Ha az elmúlt két hétben koronavírus által fertőzött országban járt, illetve közvetlen kontaktja volt igazolt COVID-19 fertőzöttel, vagy ha a koronavírus akár csak egyes tüneteit észleli, és a legkisebb gyanúja is felmerül Önben, hogy megfertőződhetett, kérem ne foglaljon időpontot, vagy ha már meglévő időpontja van, akkor kérem mondja le!

A koronavírus leggyakoribb tünetei: fáradtság, láz, száraz köhögés, nehézlégzés, végtagfájdalom. Előfordulhat orrfolyás, orrdugulás, hasmenés, torokfájás, légszomj.

Továbbra is felhívom arra is a figyelmet, hogy receptért ne jöjjön be személyesen, ezeket lehetőség van a „felhőbe” feltenni.

Rendelésem pontos időpontjairól kérem, a 06-70-244-76-00 telefonszámon érdeklődjenek hétköznapokon 08.00-17.00 óra között. Illetve rendeles@clinexpert.hu e-mail címen szintén pontos felvilágosítást adunk.

Fontosnak tartom arról is informálni Önöket, hogy ebben a helyzetben Skype kontroll konzultációra is van lehetőség, előre egyeztetett időpontban.

Üdvözlettel:

Dr. Heringh Zsanett

Clinexpert – vezető gasztroenterológus szakorvos

 

 

Ne várj, foglalj időpontot most

Egy előre lefoglalt időpontban …
;

Ajánlott cikkek