szechenyi_2020

Ha Ön is szklerózis multiplexben (SM) szenved (RSM & PPMS), érdekelheti egy klinikai vizsgálatban való részvétel.

Szerző: + Olvasási idő:

Magyarországon 8-10.000 felnőttet érint a szklerózis multiplex (SM). Ha Ön is ebben a súlyos betegségben szenved, fontos lehet egy klinikai vizsgálatban való részvétel.


Segítse szebb jövőhöz azokat, akiknél primer progresszív szklerózis multiplexet (PPSM) vagy relapszáló szklerózis multiplexet (RSM) diagnosztizáltak, azáltal, hogy részt vesz a folyamatban lévő FENtrepid vagy FENHance-1 vizsgálatban. Mindkét klinikai vizsgálatban az SM egy egyedülálló terápiáját tesztelik annak meghatározására, hogy az milyen mértékben képes csökkenteni a szklerózis multiplex okozta fogyatékosságot, illetve mennyire képes lassítani a betegség előrehaladását.


A Roche elkötelezett az Ön kezelése iránt — közös erővel pozitív hatást gyakorolhatunk az PPSM és RSM betegek közösségére. 


Ön is alkalmas lehet valamelyik vizsgálatban való részvételre, ha PPMS vagy RSM betegséget állapítottak meg Önnél. Bővebb információt a vizsgálatokról (például a részvételi feltételekről, a vizsgálati helyszínekről és azok elérhetőségeiről) a következő linkeken talál, mely alapján megbeszélheti kezelőorvosával, hogy Önnek megfelelő lehet-e az egyik klinikai vizsgálatban való részvétel:


FENtrepid (protokollszám: GN41791): primer progresszív szklerózis multiplex-szel diagnosztizált betegeket fogadó klinikai vizsgálat.


FENHance-1FENHance-1 (protokollszám: GN41851): relapszáló szklerózis multiplex-szel diagnosztizált betegeket fogadó klinikai vizsgálat.


A résztvevők számára a klinikai vizsgálathoz kapcsolódó kezelések, orvosi vizsgálatok, felmérések ingyenesek, és szükség esetén utazási támogatást is nyújthatunk.


 A Roche elkötelezett a klinika bizonyítékokon alapuló terápiák fejlesztéséért. Az eddigi SM vizsgálatokban világszerte több ezer beteg vett részt, és az ezekből származó eredményekkel nagy mértékben hozzájárultak a betegség megismeréséhez és terápiájának fejlesztéséhez. Legyen ön is részese a szebb jövőért való munkánknak!


A FENtrepid és a FENhance-1 klinikai vizsgálatokat az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezésegészségügyi Intézet (OGYÉI) engedélyezte az Egészségügyi Tudományos Tanács Klinikai Farmakológiai Etikai Bizottság (ETT-KFEB) kedvező állásfoglalása alapján.


TÁJÉKOZTATÓ


Ne várj, foglalj időpontot most

Egy előre lefoglalt időpontban …
;

Ajánlott cikkek